Over ons

Veluwsche Taxatie Service is onderdeel van NVM makelaarskantoor gevestigd in Apeldoorn.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze manier van werken altijd slaagt. Dat lijkt misschien wat stellig, maar wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke benadering, korte communicatielijnen en het uitstekende netwerk van de NVM zorgen voor het beste resultaat. Een makelaar met emotie (maar ook niet te veel). Door onze jarenlange ervaring weten wij dat een huis kopen of verkopen een bijzonder moment is voor u. Door de spanning, de verwachtingen en de veranderingen die voor de deur staan, willen emoties nog wel eens opspelen. Wij begrijpen dat. Maar minstens zo belangrijk: wij houden ook het hoofd koel. Zo kunnen we bij het verkopen van uw huis namens u onderhandelen met potentiële kopers. En als u uw droomhuis hebt gevonden, verliezen wij als aankoopmakelaar bij het bieden de reële waarde niet uit het oog.

Wij kiezen voor een benadering zonder poespas. Met een no-nonsensehouding zorgen wij ervoor dat u goed woont. Nu en in de toekomst.

Veluwsche Taxatie Service is een internetinitiatief waarbij wij voor een speciaal internettarief taxaties verrichten in de Veluwe.

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Uw persoonlijke gegevens worden dan ook zeer zorgvuldig behandeld. In ons privacybeleid leest u hier alles over.